Az újrakezdés egy új lehetőség a boldogságra. Nyitány egy barátságra, az új virágba borulásra, az örömre és a régi sebek gyógyulására. Az az ember, aki mer újrakezdeni, tud igent mondani az új örömökre. 

“Csak akkor maradj boldogtalan, ha téged ez tesz boldoggá “– ez a kedves és derűsen bölcs tanács Andrew Matthew író és életvezetési tanácsadó útravalója. Véleménye alapján azok, akik boldog párkapcsolatban élnek, már azelőtt is boldogok voltak, mielőtt a párjuk belépett életük azon bizonyos Nagy Ajtaján. 

Két elégedett ember hamarabb teremt harmóniát és él békében. Ehhez fel kell ébresztenünk magunkban azt, amit a szakemberek úgy hívnak: adaptációs képesség ( a környezet megváltozásához való alkalmazkodásunk). 

Ez nem felejtést jelent és nem is azt, hogy „hűtlenek” leszünk a múltunkhoz, vagy ahhoz, aki valaha fontos volt számunkra, hanem azt, hogy megtanulunk nélküle élni

Új örömökre találunk, és ismét értékeljük a régieket is. Esélyt adunk egy új, meghitt kapcsolatnak, legfőképpen saját magunkkal. A mai ember – hitével és természettudományos gondolkodásával egyaránt – keresi az utat. Az újrakezdés – egy kapcsolat vagy házasság után – bizonyítéka annak, hogy van erőd és bátorságod bezárni a múltad ajtaját, és eldobni a kulcsokat. 

Beismerése annak, hogy újra vágysz, ismét meg akarod tapasztalni önmagadat és az élményeket, amelyek örömöt okoznak. 

Ne feledd; a múlt nem az új kapcsolatoddal kezdődött. Inkább nullázd le a kilométer számlálót – ne cipelj és ne vetíts a másikra oktalanul múltbeli hibás helyzeteket. Maradj olyan, amilyen te magad is szeretnéd, hogy veled legyenek. Előítéletektől mentes

Az új ember, akit beengedsz az Életedbe, nem az a régi, aki a sérelmeket okozta neked. Ahogyan te sem az vagy, aki neki fájdalmat okozott korábban. Nem voltál még ott, amikor mások bántották, és Ő sem felelős a téged ért balul végződött esetekért. Nullánál álltok, mint az új autó kilométer órája. 

Ha pedig mégis kísértene a múlt; ne feledd, az új azért tud ott lenni melletted, mert az a másik éppen azt tette veled, amit. Bezárta az élet egyik ajtaját, hogy kinyílhasson az új. 

Ne rúgd hát be – lépj inkább be rajta! A legjobb gyógyszer sem képes hatni, ha nem veszed be – ha kihasználatlanul a polcon marad. 

Az újrakezdés lehetőség az újra. A boldogságra, az örömre, a valódi éned megtalálására és megtapasztalására, az önmegvalósításra. Mindez pedig végre elveszi az időt a bánattól, nem jut több magányos szomorú perc a bánkódásra. 

Lehetőséged lesz az új tervezésére és egy napon arra ébredsz, hogy többé már nem az az elhagyott, elárvult ember vagy, aki a múlton rágódik. A szerelem, egy új barátság is, támasz a hétköznapokban. Új perspektívák, új élmények és új megértések

Hiszen nem minden barátság szerelem, de minden szerelem barátság is

Szerezz hát egy új barátot!

“Hiszem, hogy az egész világ boldogabb lesz attól, ha két ember, csupán két ember boldogabb benne “ – Paulo Coelho. 

Légy Te az egyik! 

Bánj úgy a másikkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled is bánjon. Osztozzatok az örömökben, az új közös élményekben. Együtt. 

Nyiss új lapokat. 

Adj esélyt, úgy mintha csak magadnak adnád. Légy újra szép, akarj felkelni, reggeli kávézás közben újra dúdolni, a zuhany alatt a kedvenc dalodat énekelni. Átitatva járni-kelni az élmények különös varázsától. Álmodozni és mosolyogni, pillanatokra önfeledten el-elgondolkodni. 

Az ismerkedés pedig legyen olyan varázs, mint az adventi kis élmény-ablakok; amikor nagy örömmel nyílnak meg a magunkra zártságunk lakatjai, minden napra új örömöket tartogatva önmagunk és a másik számára is. 

Ajándék vagy. 

Érezd ahogy vonzó vagy és a tükörbe nézve újra egy boldog embert látsz. A mosoly mindenkinek jól áll. Adj esélyt a jövőnek! Hagyd, engedd, hogy megtörténjen – rajtad múlik. “ Úgy tűnhet, hogy mások állnak boldogságunk útjában. Valójában mi állunk ott…“ – Andrew Matthew

Állj el a saját utadból és nyiss a boldog jövő felé.

Segítünk neked, lehetőséget teremtünk a fejlődésre, ismerkedésre és szórakozásra.

Gyere és tarts velünk szeptember 27-én péntek este szervezett rendezvényünkön.

Kattints ide a részletekért.