SZAKEMBEREINK

Elakadtál? Feladnád? Belefáradtál? Nincsenek Álmaid?

 

Életünk során számtalan emberrel találkozunk. Az elsők a szüleink akiktől bármit is kaptunk elkíséri életünket, választásainkat, párválasztásainkat, családi mintáinkat, sőt a gyermekeinkkel való kapcsolatunkra is hatással van.

A kapcsolataink formálnak minket, hol építenek, hol rombolnak, hol megéljük a “kishalált” egy kapcsolat végén, vagy idővel sajnos akár valósan és visszavonhatatlanul veszítjük el szeretteinket.

Mindezeket a veszteségeket nem feltétlenül tudjuk, vagy netán akarjuk – tudat alatt – feldolgozni, mert egyszerűen nem megy, vagy egyedül nem megy.

Ismerjük fel és ne féljünk segítséget kérni szakemberektől, mert mindannyian értékesek vagyunk és a fel nem dolgozott veszteségekkel saját magunktól vesszük el a lehetőséget egy teljesebb, boldogabb életre, amit megérdemlünk.

Szakembereink azért dolgoznak, hogy a lehető legtöbb segítséget tudják megadni Önöknek!

Hogyan tudok segíteni?

Petróczi Katalin vagyok, párkapcsolati szakértő és mentor

Jól működtetett házasság terén 160 év tapasztalattal rendelkezem a saját és mindkettőnk szülei házasságát is beleértve. Már 7. éve segítem a hozzám forduló párokat, egyéni klienseket abban, hogy boldog párkapcsolatban éljenek. Hiszem, hogy a boldog párkapcsolathoz szükséges készségek elsajátíthatók és tovább örökíthetőek.

Célom minél több pár szemében meglátni azt a csillogást, amit az okoz, hogy újra megtalálják egymásban a szeretetet, tiszteletet, ragaszkodást. Ezzel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy hazánkban a válások száma csökkenjen.

Ha úgy érzed, hogy megrekedt a párkapcsolatod, keresed az társad, de nagyon nehéz a sok csalódás után újra megbízni valakiben, vagy egyszerűen nincs kellő önbizalmad a társkereséshez, fordulj hozzám bizalommal.

Óradíjas tanácsadással, 3 hónapos mentorprogrammal és online tréningekkel várlak nagy szeretettel! 

Online tréningek:

Párkapcsolati minitréning (e-book)

Házasságmentő kommunikációs tréning (videók munkafüzettel)

Mentorprogram: Újra közelebb egymáshoz (videók, online konzultációk, munkafüzet)

Asszertív párkapcsolati kommunikáció (videók, online konzultációk, munkafüzet)

 

 

Hogyan tudok segíteni? 

Horváth Orsolya, tanácsadás/veszteségfeldolgozás kísérése párkapcsolati és haláleseti gyász kapcsán

A veszteség legyen ez a “kishalál”, egy kapcsolat után, vagy egy szerettünk elvesztése szinte elviselhetetlen.

Segítségemmel, végig kísérlek a veszteségfeldolgozás folyamatán, mely során megéled a hiányt, a fájdalmat de mindezeket megtanulod kezelni. A folyamat során egy új és – talán most számodra elképzelhetetlen, de – egy teljes és boldog életet teremtesz magadnak.

 

Kérd segítségünket!

 

Email

info@tarsoldal.hu

Telefon

+36 20 /401 6996